مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 09:202023-05-15اقتصادي

قیمت سی و دو قلم کالای مصرفی بر پایه بهای گندم محاسبه می شود


سرپرست وزارت جهادکشاورزی قیمت گندم را مبنای تعیین قیمت برای سایر محصولات کشاورزی عنوان کرد و قیمت گذاری 32 قلم کالای مصرفی را متاثر از بهای گندم دانست.

- به گزارش به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سیدمحمد آقامیری، سرپرست وزارت جهاد کشاورزی صبح امروز در ارتباط تلفنی با برنامه تلویزیونی گفت: تلاش می کنیم با همکاری دست اندرکاران بخش کشاورزی، امنیت غذایی را برای کشور تأمین کنیم.

به گفته سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، مهار تورم با رشد تولید ثمربخش است و با قیمت گذاری دستوری محقق نخواهد شد.

آقامیری با اشاره به اینکه باید بسترهای تولید را فراهم کرده و توسعه دهیم، یادآور شد: وزارت جهاد کشاورزی یک وزارتخانه تولیدی و عهده دار تولید غذای مردم است.

وی بر ایجاد کارگروه های تخصصی برای پیش بینی نیاز روزانه مردم به محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: این کارگروه ها میزان تولید در ماه های آتی را پیش بینی می کنند، تا کمبود و کاهش تولید ایجاد نشود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در وزارتخانه جلساتی برای پیگیری مسائل تولید و مصرف برگزار می شود، افزود: در این نشست ها پیش بینی هایی برای مقدار تولید و عرضه کالاهای اساسی بخش کشاورزی ارائه و تأثیر در قیمت محصولات را برنامه ریزی می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قیمت سی و دو قلم کالای مصرفی بر پایه بهای گندم محاسبه می شود

قیمت سی و دو قلم کالای مصرفی بر پایه بهای گندم محاسبه می شود