مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 23:002023-05-14اقتصادي

جهاد آبرسانی در لرستان/دولت سیزدهم توجه ویژه ای به مناطق محروم استان دارد

جهاد آبرسانی در لرستان/دولت سیزدهم توجه ویژه ای به مناطق محروم استان دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان از جهاد آبرسانی در استان خبر داد.

- ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان از جهاد آبرسانی در استان خبر داد.

احمدرضا دالوند در جلسه بسیج سازندگی استان با بیان اینکه لرستان از دیرباز به دلیل برخی کم توجهی ها دچار عقب ماندگی های مختلفی شده است، اظهار کرد: این استان جزو مناطق پربارش کشور محسوب می شود اما متاسفانه مشکل تامین آب شرب و کشاورزی دارد.

وی در ادامه به جاده های غیراستاندارد بسیاری از روستاهای لرستان اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم توجه ویژه ای به مناطق محروم دارد که امید می رود با همت بالای بسیج سازندگی و تلاش دولت، مشکلات مردم مناطق دورافتاده و کم برخوردار استان حل شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان عدم مهار روان آب ها و کنترل سیلاب را نبود زیرساخت های مناسب و عدم اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری در لرستان عنوان کرد و افزود: در این راستا در فصل گرم سال با تنش آبی مواجه هستیم.

وی افزود: جهاد آبرسانی برای تامین آب شرب مناطق محروم استان با همت بسیج سازندگی آغاز شده است و بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دالوند در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود تجهیزات و مشکلات خدمات رسانی به مناطق محروم و روستاهای استان در فصول بارندگی اشاره کرد و با بیان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جهاد آبرسانی در لرستان/دولت سیزدهم توجه ویژه ای به مناطق محروم استان دارد

جهاد آبرسانی در لرستان/دولت سیزدهم توجه ویژه ای به مناطق محروم استان دارد