مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 20:152023-05-14فرهنگي

ارسال 300 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی/ رشد شعر کودک و نوجوان پس از انقلاب


دبیر جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی از ارسال 300 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، جواد محقق عصر امروز در آیین پایانی جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی از ارسال 300 اثر به این جشنواره خبر داد و افزود: شعر کودک و نوجوان پس از انقلاب اسلامی رشد یافت و مفهوم واقعی پیدا کرد .

وی گفت: به دلیل همزمانی فراخوان این جشنواره با دهه فجر و پس از آن تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان فرصت کمی داشتیم، تصور بر این بود که با وجود این دلایل تعداد آثار جشنواره کم باشد، اما 300 اثر به جشنواره رسید.

دبیر چهاردهمین جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی افزود: از استان های مختلف کشور در این جشواره شرکت داشتند که از این تعداد 156 شعر در حوزه کودکان و 144 شعر مربوط به نوجوانان و برخی از آثار هم در حوزه جشنواره نبود و یا مربوط به بزرگسالان بود که کنار گذاشته شد.

وی با بیان اینکه از 27 استان در این جشنواره شرکت کردند، تصریح کرد: 120 نفر از شاعران این جشنواره از آقایان و بقیه از بانوان بودند، آثار رسیده ابتدا در دبیرخانه جشنواره مورد پایش اولیه قرار گرفت و سپس آثار به دست داوران رسید و با دقت تمام بررسی شد.

محقق با بیان اینکه 12 شعر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد تصریح کرد: البته برخی از آثار با اختلاف کم کنار گذاشته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارسال 300 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی/ رشد شعر کودک و نوجوان پس از انقلاب

ارسال 300 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی/ رشد شعر کودک و نوجوان پس از انقلاب