مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 14:102023-05-14اقتصادي

کاهش 15 درصدی کشت پنبه در فارس


مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: سطح زیر کشت پنبه در فارس امسال نسبت به سال گذشته 15 درصد کاهش می یابد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی صادقی با اشاره به اینکه کار کاشت پنبه از اواخر اردیبهشت ماه در شهرستان خنج آغاز شده و تا پایان خرداد ماه در شهرستان های داراب، لارستان، جویم، زرین دشت، فسا، استهبان، سروستان، اوز، جهرم، مهر و لامرد ادامه دارد، عنوان کرد: کاهش سطح زیر کشت این محصول بر اساس برنامه الگوی کشت و برای حفظ منابع آبی است.

او با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده باید امسال حدود 67 هزار تن وش پنبه در مزارع فارس تولید و برداشت شود، اظهار کرد: رعایت الگوی کشت ابلاغی به جهت حفظ منابع پایه و جلوگیری از نوسانات بازار محصولات کشاورزی و به طور خاص وش پنبه حائز اهمیت است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی فارس با اذعان به اینکه به منظور کشت پنبه در استان فارس تاکنون هشت هزار و 100 تن انواع کودهای پایه و سرک پنبه تأمین و به شهرستان های دارای کشت تخصیص داده شده است، عنوان کرد: در همین راستا 769 تن بذرهای پنبه تولید داخل از ارقام گلستان، ارمغان و ساجدی نیز تهیه و آماده کشت توسط پنبه کاران مناطق مختلف این استان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 15 درصدی کشت پنبه در فارس

کاهش 15 درصدی کشت پنبه در فارس