مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اردیبهشت 1402 ساعت 16:202023-05-13سياسي

یک روز در میان مردم محروم «دلی مهتاب»/ تنها توقع مردم؛ آبی برای خوردن، راهی برای رفتن


در بازدید مسئولان شهرستان کهگیلویه از روستای محروم دلی مهتاب آن ها توقع چندانی به جز راه ارتباطی و آب آشامیدنی از مسئولان نداشتند.

- خبرگزاری فارس چاروسا- حسن آرمند/ همین هفته گذشته بود که امام جمعه قلعه رییسی به همراه بخشدار و مجموعه آموزش و پرورش چاروسا به روستای محروم دلی مهتاب از توابع بخش چاروسا در کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند.

در ادامه آن سفر و برگزاری جلسات مختلف جهت تامین امکانات و نیازهای ضروری مردم این روستا، بخشدار چاروسا با هماهنگی با ادارات خدمات رسان امکانات اولیه مورد نیاز برای مردم این روستا مهیا و عازم دلی مهتاب شدند.

در این سفر یک روزه ادارات مختلف هر کدام به فراخور توان خود از جمله بسیج، هلال احمر، امور عشایری، مرکز درمانی قلعه رییسی، دامپزشکی، راهداری، کمیته امداد و  آب فاضلاب تجهیزاتی را برای مردم محروم دلی مهتاب در نظر گرفتند.

صعب العبور بودن مسیر و سخت گذر بودن سبب شد تا به درستی تشخیص دهیم باید به یک روستای محروم و دور افتاده سفر کنیم که کیلومترها از مرکز بخش چاروسا فاصله دارد.

روستای دلی مهتاب، روستایی با مردمانی مهربان و صادق اما محروم از امکانات اولیه که شکرگذار خدمات انقلاب و نظام به دلیل برق رسانی بودند اما نگرانی خود از وضعیت آب و جاده ارتباطی را پنهان نکردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک روز در میان مردم محروم «دلی مهتاب»/ تنها توقع مردم؛ آبی برای خوردن، راهی برای رفتن

یک روز در میان مردم محروم «دلی مهتاب»/ تنها توقع مردم؛ آبی برای خوردن، راهی برای رفتن