مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اردیبهشت 1402 ساعت 14:052023-05-13پزشكي

مرندی: مسؤلیت خاص تعارض منافع نظام سلامت با وزارت بهداشت است


رییس فرهنگستان علوم پزشکی ایران با بیان اینکه مسؤول خاص تعارض منافع وزارت بهداشت و دانشگاه ها هستند، گفت: تعارض منافع مخصوص حوزه سلامت و جامعه خدوم سلامت نیست، - به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سیدعلیرضا مرندی، رییس فرهنگستان علوم پزشکی ایران در استودیو این فرهنگستان درباره تعارض منافع در حوزه سلامت، بیان داشت: باید در آموزش نیز تجدیدنظر کنیم؛ چراکه اکنون آموزش ما اصلا به این مسائل کاری ندارد.

حتی به پیشگیری، بهداشت، ارتقاء سلامت و ابعاد مختلف سلامت روان، سلامت اجتماعی و معنوی نیز اینطور نبوده و بیشتر به جسم و درمان آن پرداخته و آن هم مربوط به فرد است.

پزشک باید برای سلامت جامعه دغدغه داشته باشد وی با بیان اینکه گروه پزشکی مسؤول سلامت کل جامعه است، خاطرنشان کرد: بنده که نباید فقط پاسخگوی این چند ده تومان ویزیتی که دریافت می کنم باشم، بلکه باید برای کل سلامت جامعه دغدغه داشته باشم و فکر کنم؛ چون تعارض منافع از آموزش ضعیف و نظارت بر عملکرد ما شروع می شود.

رییس فرهنگستان علوم پزشکی ایران یادآور شد:مسؤولیت آن بر عهده ماست، اما مسؤولیت خاص این موضوع بر عهده وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی است؛ چون مسؤولیت سلامت با آنها است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرندی: مسؤلیت خاص تعارض منافع نظام سلامت با وزارت بهداشت است

مرندی: مسؤلیت خاص تعارض منافع نظام سلامت با وزارت بهداشت است