مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اردیبهشت 1402 ساعت 11:302023-05-13بين الملل

موسویان: برجام مسیری برای دستیابی به صلح و ثبات در منطقه است


سید حسین موسویان، دیپلمات پیشین کشورمان در مقاله ای در نشریه رسپانسیبل استیت کرافت آمریکا گفت: سیاست جو بایدن رییس جمهوری آمریکا در مورد نه توافق با ایران و نه بحران پایدار نیست.

- سید حسین موسویان، دیپلمات پیشین کشورمان در مقاله ای در نشریه رسپانسیبل استیت کرافت آمریکا گفت: سیاست جو بایدن رییس جمهوری آمریکا در مورد " نه توافق با ایران و نه بحران" پایدار نیست.

به گزارش ایسنا، متن مقاله سید حسین موسویان دیپلمات پیشین کشورمان به شرح زیر است: درماه می 2018 دونالد ترامپ از برجام خارج شد و رییس جمهور بایدن هم تا کنون نتوانسته آن را احیا کند.

دولت بایدن هنوز به یک تصمیم سیاسی برای نهایی کردن مذاکرات برجام نرسیده است چون از یک طرف می گوید برجام روی میز نیست و از طرف دیگر می گوید دیپلماسی بهترین گزینه است.

این سیاست اشتباه است.

از سپتامبر 2022 به بعد مذاکرات هسته ای در بن بست است.

شائبه استفاده تسلیحات ایرانی در جنگ اوکراین توسط دولت روسیه و ناآرامی های داخلی ایران بعد از مرگ مهسا امینی، تمرکز دولت های آمریکا و اروپا را نسبت به احیاء برجام تغییر داد.

در ماه اوت 2022، جوزف بورل هماهنگ کننده سیاست خارجی اروپا اعلام کرد که متن احیاء برجام نهایی شده و آماده امضاء است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موسویان: برجام مسیری برای دستیابی به صلح و ثبات در منطقه است

موسویان: برجام مسیری برای دستیابی به صلح و ثبات در منطقه است