مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اردیبهشت 1402 ساعت 10:152023-05-12فرهنگي

«جنگی بود، جنگی نبود» با 40 بازیگر در مسیر «فجر»/ قصه ای از دهه60


علی اکبر ثقفی تهیه کننده و کارگردان سینما قصد دارد فیلم سینمایی «جنگی بود، جنگی نبود» را با قصه ای خانوادگی در حال و هوای دهه 60 به جشنواره فیلم فجر امسال برساند.

- علی اکبر ثقفی تهیه کننده و کارگردان سینما قصد دارد فیلم سینمایی جنگی بود، جنگی نبود را با قصه ای خانوادگی در حال و هوای دهه 60 به جشنواره فیلم فجر امسال برساند.

علی اکبر ثقفی تهیه کننده سینما که به تازگی برای فیلم سینمایی جنگی بود، جنگی نبود به تهیه کنندگی و کارگردانی خود پروانه ساخت دریافت کرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این پروژه توضیح داد: این فیلم یک اثر اجتماعی و خانوادگی است که پروداکشن سنگینی خواهد داشت و به همین دلیل در حدود چهار تا پنج ماه زمان برای پیش تولید آن نیاز داریم.

وی درباره ارتباط نام گذاری فیلم با حال و هوای سال های جنگ تحمیلی هم گفت: این نام هم بخش جنگی بود دارد و هم بخش جنگی نبود و نمی توان بر اساس آن چنین قضاوتی داشت.

اسم فیلم تنها یک عنوان است مانند یکی از فیلم های قبلی مان که نامش مرگ کسب و کار من است بود.

این فیلم هم یک فیلم خانوادگی است که صرفاً اتفاقات آن در سال های جنگ رقم می خورد و مربوط به دهه 60 است.

فیلم صرفاً در زمان جنگ روایت می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«جنگی بود، جنگی نبود» با 40 بازیگر در مسیر «فجر»/ قصه ای از دهه60

«جنگی بود، جنگی نبود» با 40 بازیگر در مسیر «فجر»/ قصه ای از دهه60