مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اردیبهشت 1402 ساعت 08:202023-05-12بين الملل

آمریکا آفریقای جنوبی را به ارسال سلاح به روسیه متهم کرد


روبن بریگیتی سفیر ایالات متحده در آفریقای جنوبی عصر پنجشنبه در اظهاراتی مدعی شد پرتوریا به طور مخفیانه سلاح و مهمات به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین ارسال کرده است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از آسوشیتدپرس، سفیر ایالات متحده در آفریقای جنوبی در این ادعای خود پرتوریا را متهم کرد که از طریق یک کشتی باری مرتبط با یک شرکت تحریم شده که در ماه دسامبر به طور مخفیانه در پایگاه دریایی سیمون تاون در نزدیکی شهر کیپ تاون لنگر انداخته بود، اقدام به ارسال سلاح و مهمات به روسیه کرده است.

سفیر آمریکا گفت: ایالات متحده مطمئن است که تجهیزات نظامی بین 6 تا 8 دسامبر (15 تا 17 آذر 1401) در کشتی لیدی آر در پایگاه دریایی سیمون تاون بارگیری شده و سپس به روسیه منتقل شده است.

وی افزود: این امر، موضع بی طرف آفریقای جنوبی در قبال جنگ در اوکراین و درخواست های این کشور برای پایان دادن به درگیری را زیر سوال می برد.

بریگیتی در اظهاراتی که توسط چندین رسانه خبری آفریقای جنوبی منعکس شده است، تاکید کرد: ارسال سلاح و مهمات برای روس ها، مساله ای بسیار جدی است و ما این موضوع را قابل حل نمی دانیم.

سفیر آمریکا خاطرنشان کرد: اگر مشخص شود که آفریقای جنوبی به روسیه کمک نظامی می کند، این مساله روابط بین ایالات متحده و یک شریک کلیدی در آفریقا را تهدید خواهد ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا آفریقای جنوبی را به ارسال سلاح به روسیه متهم کرد

آمریکا آفریقای جنوبی را به ارسال سلاح به روسیه متهم کرد