مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 ساعت 19:002023-05-11سياسي

تشکیل مجمع مطالبه گران در بخش سندرک یک ضرورت بود/ دبیر مجمع مطالبه گران بخش سندرک معرفی شد


مطالبه گری، پیگیری حق ضایع شده مردم در راستای برقراری عدالت اجتماعی و مقابله با فساد است که با حضور و فعالیت افراد مطالبه گر می توان جامعه را به آرمان خواهی رساند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از میناب، علی شهمرادی بخشدار بخش سندرک شهرستان میناب در جمع مطالبه گران گفت: مطالبه گری باید باهدف خیرخواهانه و در جهت رفع مشکلات مردم باشد و تلاش برای تخریب شخص یا اشخاص این عمل را منحرف می کند.

بخشدار بخش سندرک افزود: مطالبه گری سبب رونق در جامعه می شود و همچنین سبب می شود تا تمامی افراد جامعه، حس مشارکت پذیری در آن تقویت شود و خود را جزیی از بازوی نظارتی و شفاف سازی انقلاب اسلامی بدانند.

علی شهمرادی اظهار کرد: وقتی پای مطالبه گری و آرمان خواهی در میان باشد کار مسئولین تسحیل می شود و با کمک یکدیگر می توانند در جهت رفع مشکلات مردم گامهای بزرگی را بردارند بخشدار بخش سندرک حضور و نقش مطالبه گران را نقطه عطفی برای پیشرفت و  توسعه منطقه دانست و گفت: جامعه ای از انفعال و انزوا دور بوده که با مطالبه گری در حل مشکلات اجتماعی پیشگام باشد و باید مطالبه گری را با رفتارهای هنجار شکنانه و خشونت آمیز جدا کنیم چرا که این دو مقوله از هم مجزا هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل مجمع مطالبه گران در بخش سندرک یک ضرورت بود/ دبیر مجمع مطالبه گران بخش سندرک معرفی شد

تشکیل مجمع مطالبه گران در بخش سندرک یک ضرورت بود/ دبیر مجمع مطالبه گران بخش سندرک معرفی شد