مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 ساعت 13:552023-05-11سياسي

گشت ارشاد مدیران و رصد دائمی عملکرد مسوولان/ برکناری بیش از 20 مدیر ارشد و میانی دولت در 3 ماه گذشته


گشت ارشاد مدیران وعده ای بود که رییسی در ایام انتخابات به مردم داد که در آخرین مورد از اقدامات دولت در این راستا، تیم نظارتی دولت در کمتر از 3 ماه گذشته بیش از 20 مدیر ارشد و میانی دولتی را تغییر داده است.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت الله سید ابراهیم رییسی در ایام مناظرات ریاست جمهوری گفته بود: برای مدیران، گشت ارشاد خواهیم داشت .

رییسی چند ماه پس از کسب آرای مردم در انتخابات ریاست جمهوری در نشستی از عملی شدن وعده گشت ارشاد مدیران خبر داد و اظهار کرد: گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست جمهوری تشکیل شد و به دستگاه های مختلف سرکشی می شود .

محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهور نیز در همین رابطه گفته است: میثاق ما با مدیران، حل مشکلات مردم است و ما به هیچ مدیری چک سفید امضاء نداده ایم و هیچ مدیری حق ندارد خدمات دهی به مردم را به تأخیر بیندازد .

تغییرات مدیریتی هم در سطح کلان و در سطح میانی نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می دهد در سه ماه گذشته، 20 مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند.

این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ پذیرش استعفای عبدالمالکی وزیر سابق کار، یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و رییس صندوق نو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گشت ارشاد مدیران و رصد دائمی عملکرد مسوولان/ برکناری بیش از 20 مدیر ارشد و میانی دولت در 3 ماه گذشته

گشت ارشاد مدیران و رصد دائمی عملکرد مسوولان/ برکناری بیش از 20 مدیر ارشد و میانی دولت در 3 ماه گذشته