مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 ساعت 12:202023-05-11سياسي

بازگشایی سینما عصر جدید اراک مطالبه برحق مردم است


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس گفت:بازگشایی سینما عصر جدید اراک مطالبه برحق مردم است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد حسن آصفری ظهر پنجشنبه در نشست رسیدگی به مشکلات سینماهای شهر اراک، اظهار داشت: وضعیت بازگشایی سینما عصر جدید اراک تا پایان ماه جاری توسط مالکان این سینما تعیین تکلیف شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: بازگشایی سینما عصر جدید اراک از جمله مطالبات به حق مردم این شهر و دغدغه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است و وضعیت بازگشایی این سینما باید به زودی مشخص شود.

وی بیان کرد: مالکان سینما عصر جدید با توجه به خدماتی از جمله معافیت های مالیاتی که در سال های گذشته از دولت دریافت کرده اند باید جواب گو باشند و به مردم خدمات ارائه دهند.

آصفری تاکید کرد: در صورتی که سینما عصر جدید تا پایان اردیبهشت ماه جاری به روی علاقه مندان باز نشود از مجاری قانونی پیگیر می شویم.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نیاز است نماینده ای توسط مالکان سینما عصر جدید و با هماهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی مشخص و مالکیت سینما به آن سپرده شود.

آصفری خاطر نشان کرد: نیاز است پس از بازگشایی سینما عصر جدید هیأتی متشکل از استانداری، راه و شهرسازی استان و شه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازگشایی سینما عصر جدید اراک مطالبه برحق مردم است

بازگشایی سینما عصر جدید اراک مطالبه برحق مردم است