مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 ساعت 10:402023-05-11سياسي

اشتغال یک هزار و 127 نفر از زندانیان استان سمنان


رییس کل دادگستری استان سمنان با بیان اینکه دستگاه قضایی پشتیبان تولید است، گفت: در همین راستا زمینه اشتغال و بازپروری صحیح تعداد یک هزار و 127 نفر از زندانیان این استان در سال 1401 فراهم شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، محمدجعفر عبداللهی، رییس کل دادگستری استان سمنان حمایت مؤثر از اشتغال و کارآفرینی را از اولویت های مهم دستگاه قضایی استان عنوان کرد و گفت: در همین راستا اشتغال زندانیان و بازپروری صحیح تعداد یک هزار و 127 نفر از زندانیان استان سمنان در سال 1401 فراهم شد.

وی اضافه کرد: سیاست های مدونی در دادگستری کل استان سمنان برای مولدسازی اشتغال از درون زندان و اعزام زندانی کارآفرین به بیرون از زندان در حال انجام بوده و کماکان ادامه دارد.

رییس کل دادگستری استان سمنان حرفه آموزی و ایجاد اشتغال زندانیان را به عنوان یکی از دغدغه های دستگاه قضایی این استان برای رشد تولید و حفظ کرامت انسانی مددجویان دانست.

عبداللهی اظهار کرد: با سازو کارهای مشخص و برنامه ریزی های تعیینی، هدایت حرفه ای مددجویان دارای شرایط قانونی به بازار کار مبتنی پراستعداد و علاقه های شناسایی شده آنان صورت پذیرفته و در سال 1401 اشتغال زندانیان با رشد هفت درصدی به نسبت سال گذشته همراه بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اشتغال یک هزار و 127 نفر از زندانیان استان سمنان

اشتغال یک هزار و 127 نفر از زندانیان استان سمنان