مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 13:502023-05-10اقتصادي

همکاری با معاونت علمی برای رفع موانع پذیرش دانش بنیان ها در بورس


برای رفع چالش های پذیرش شرکت های دانش بنیان در بورس با معاونت علمی تفاهم نامه ای به امضا رسید.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مجید عشقی در آیین افتتاحیه رویداد تامین مالی فینوتکس، با ابراز امیدواری از اینکه این رویداد باعث شود تا اکوسیستم فناوری و دانش بنیان کشور نقش واقعی خود را در فضای اقتصادی پیدا کنند، گفت: یکی از حلقه های مفقوده اکوسیستم نوآوری بازار سرمایه است که می تواند سهم زیادی در توسعه فعالیت های دانش بنیانی داشته باشد.

وی با اشاره با خدمات بورس به شرکت های دانش بنیان گفت؛ در سال های گذشته برای تامین مالی شرکت های و پذیرش آنها در بورس اقداماتی صورت گرفته و درحال حاضر 70 شرکت در فرابورس پذیرفته شده اند.

وی با تاکید بر اینکه علی رغم اقدامات انجام شده برای پذیرش دانش بنیان ها در بورس موانعی برای آنها وجود دارد، گفت: تاکنون ضوابط پذیرش شرکت های دانش بنیان در بورس سخت گیرانه بوده است در حالیکه شرکت های دانش بنیان در اکثر مواقع برای پذیرش در بورس از نام دانش بنیان برای شرکت خود صرف نظر می کردند چرا که شرکت های غیر دانش بنیان با سهولت بیشتری به بورس وارد می شدند ولی دانش بنیان ها باید از موانع بیشتری عبور می کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همکاری با معاونت علمی برای رفع موانع پذیرش دانش بنیان ها در بورس

همکاری با معاونت علمی برای رفع موانع پذیرش دانش بنیان ها در بورس