مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 13:402023-05-10سياسي

جاویدان رفت، حاجیان آمد

جاویدان  رفت،  حاجیان  آمد

آیین تودیع و معارفه فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با حضور فرمانده فراجا و جمعی از مسئولین و مقامات انتظامی استان برگزار شد.

- سردار علی اکبر جاویدان فرمانده سابق انتظامی استان کرمانشاه، امروز(20 اردیبهشت) دراین مراسم گریز کوتاهی به اتفاقات صورت گرفته در سالهای اخیر در استان و نقش پلیس در کنترل این بحران ها و حوادث داشت و با اشاره به بحران بیماری کرونا، گفت: در دوران کرونا، پلیس هم مانند بسیاری دستگاه ها و نهادهای دیگر درگیر شد و خدمات بسیاری در این دو سال از حوزه راه و راهور در کنترل ترددهای جاده ای گرفته تا سایر حوزه ها در بحث تامین امنیت و اعمال قوانین در حوزه رعایت پروتکل های بهداشتی صورت گرفت.

وی افزود: در حوادث سال 1398 و 1401 هم که با دسیسه اسکتبار جهانی در کشور برنامه ریزی شده بود، پلیس استان کرمانشاه نقش موثری در کنترل این فتنه ها در استان داشت.

وی تصریح کرد: آنچه مقابله با این فتنه ها را دشوار می کرد این بود که بسیاری از افرادی که مقابل پلیس قرار داشتند جوانان ناآگاه بودند و همین موضوع امر مقابله را دشوار می کرد، چرا که آنها هم فرزندان ما بودند و نمی توانستیم مانند دشمن با آنها برخورد کنیم و بیانات رهبری فرزانه رهبر انقلاب در این مورد به کار آمد که تاکید داشتند صف غافلین از صف خائنین باید جدا شود و باید با این جوانان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جاویدان رفت، حاجیان آمد

جاویدان رفت، حاجیان آمد