مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 10:502023-05-10اقتصادي

مطلوب بودن ذخایر خونی در مازندران/ در فصل کشاورزی بیماران فراموش نشوند


مدیرکل انتقال خون مازندران با بیان اینکه درحال حاضر ذخایر خونی در استان مطلوب است، گفت: باتوجه به فصل کشاورزی انتظار ما این است حضور مردم در پایگاه های انتقال خون مستمر باشد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، عبدالله محمدی فیروزجایی مدیرکل انتقال خون مازندران درباره وضعیت دخایر خونی استان، اظهار کرد: این روزها وضعیت ذخیره خون در استان مطلوب بوده و به 6 روز رسیده است.

وی افزود: با توجه به فصل کار در آینده نزدیک پیش بینی ما این بوده ذخیره خون در استان مازندران کاهش یابد که انتظار داریم مردم حضور فعال داشته باشند.

مدیرکل انتقال خون مازندران بیان کرد: با توجه به اینکه بخش عمده خون دهی توسط مردم محلات و روستاها است توصیه ما به مردم این بوده باتوجه به فصل کشاورزی بیماران نیازمند به خون فراموش نشوند.

محمدی فیروزجایی با اشاره به اینکه نیاز به خون دائمی و همیشگی است، گفت: 40 درصد ذخایر خونی صرف بیماران تالاسمی می شود.

وی با تاکید بر اینکه همه زیرساخت ها در ارتباط با بحث سلامت خونگیری فراهم است، گفت: باتوجه به اینکه تمامی تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده و مردم در این زمینه نگرانی نداشته باشند.

پایان پیام/86034/م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مطلوب بودن ذخایر خونی در مازندران/ در فصل کشاورزی بیماران فراموش نشوند

مطلوب بودن ذخایر خونی در مازندران/ در فصل کشاورزی بیماران فراموش نشوند