مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 ساعت 00:052023-05-09حوادث

«خیریه های جعلی» ترفند مجرمان سایبری/ پلیس فتا: گول «بیوه های میلیاردر» را نخورید


رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری مجرمان سایبری با ترفند خیریه ها هشدار داد.

- سرهنگ علی محمد رجبی رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا کشور در گفت وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس به ترفند مجرمان سایبری در پوشش خیریه ها اشاره و اظهار داشت: یکی از روش هایی که مجرمان سایبری به واسطه آن از احساسات مردم سوءاستفاده می کنند خیریه های جعلی هستند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا تصریح کرد: مجرمان سایبری در این روش یک مؤسسه را طراحی کرده و در فضای مجازی شروع به تبلیغ می کنند در صورتی که این مراکز اصلا خیریه نبوده و در واقع پول را از مردم گرفته و بعد می روند و وب سایت و صفحه شان نیز بسته می شود.

وی افزود: متأسفانه مؤسسات خیریه جعلی، علاوه بر اینکه کلاهبرداری می کنند، اعتماد عمومی را هم خدشه دار می کنند.

سرهنگ رجبی به شیوه دیگر کلاهبرداری مجرمان سایبری تحت پوشش درخواست کمک و خیریه اشاره و تصریح کرد: گروه دیگر در این دسته، افراد شیادی هستند که خود را در شبکه های اجتماعی بیمار جا زده و در خواست کمک کرده و عنوان می کنند که بیمار سرطانی یا حتی معلول هستند، برخی هم می گویند فرزند بیمار یا معلول دارند که اینها هم دروغ است و با این ترفند منابعی را جذب می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«خیریه های جعلی» ترفند مجرمان سایبری/ پلیس فتا: گول «بیوه های میلیاردر» را نخورید

«خیریه های جعلی» ترفند مجرمان سایبری/ پلیس فتا: گول «بیوه های میلیاردر» را نخورید