مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اردیبهشت 1402 ساعت 15:502023-05-09اقتصادي

نوسازی 13 هزار مخزن پسماند در تهران/ایجاد شهرک بازیافت برای مدیریت بهینه پسماند


مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند تهران با تاکید بر لزوم اصلاح، آسیب شناسی و شناسایی مشکلات کارخانه MRF( پردازش تمیز پسماند)، گفت: تفکیک در مبدا، - مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند تهران با تاکید بر لزوم اصلاح، آسیب شناسی و شناسایی مشکلات کارخانه MRF( پردازش تمیز پسماند)، گفت: تفکیک در مبدا، پردازش محلی تمیز، جمع آوری پسماند، انتقال و پردازش در مقصد از جمله الزامات مربوط به شرایط فعالیت کارخانه های مدیریت یکپارچه پسماند شهری(MRF ) است که به پیمانکار مربوطه ابلاغ خواهد شد.

به گزارش ایسنا، اولین نشست مدیرعامل، مدیران و معاونین و مجریان پروژه های سازمان مدیریت پسماند و رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران در سال جاری برگزار شد.

در ابتدای این نشست رضا شرفی، مدیر عامل سازمان پسماند ضمن ابراز خرسندی از حضور داوود گودرزی و درخواست تعامل با سازمان بازرسی جهت تعجیل در روند قانونی و اخذ تأییدیه برنامه های این سازمان از شورای فنی شهرداری تهران، خاطر نشان کرد: روش اجرایی فهرست بها در سازمان تدوین شده است و در حال حاضر منتظر تأیید آن از جانب شورای فنی و ابلاغ آن به معاونت خدمات شهری شهرداری تهران هستیم.

وی با اشاره به مطالعات انجام شده در خصوص اصلاح ساز و کار ارائه و وصول خدمات مدیریت پسماند مبتنی بر اخذ تعرفه بر مبنای تولید گفت: طی جلسات مست


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نوسازی 13 هزار مخزن پسماند در تهران/ایجاد شهرک بازیافت برای مدیریت بهینه پسماند

نوسازی 13 هزار مخزن پسماند در تهران/ایجاد شهرک بازیافت برای مدیریت بهینه پسماند