مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 ساعت 15:202023-05-08اقتصادي

تامین 25 درصد گوشت کشور در خراسان شمالی/ شهرک های صنعتی و مناطق ویژه، آماده حضور سرمایه گذاران


این استان 25 درصد گوشت کشور را تامین می کند.

- استاندار خراسان شمالی در بازدید از نمایشگاه صادرات ایران (اکسپو) عنوان کرد: تامین 25 درصد گوشت کشور در خراسان شمالی/ شهرک های صنعتی و مناطق ویژه، آماده حضور سرمایه گذاران ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: این استان 25 درصد گوشت کشور را تامین می کند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حسین نژاد امروز با حضور در غرفه خراسان شمالی در نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران با بیان اینکه این استان 25 درصد گوشت کشور را تامین می کند، اظهار کرد: باید برای همه اجزای دام، از پوست گرفته تا گوشت آن برای درآمدزایی استفاده کرد و زنجیره عرضه آن به طور کامل مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به تولیدات بخش کشاورزی استان افزود: به عنوان مثال در تولید انگور، تاکستان های خوبی در شهرهای مختلف استان وجود دارد که می تواند زمینه ساز صادرات به کشورهای گوناگون به ویژه اروپا باشد.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: در بخش ایجاد شهرک های کشاورزی، اراضی مستعدی در شهر آشخانه وجود دارد که تولیدات آن به خصوص گوجه و خیار به کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشور روسیه صادر می شود.

حسین نژاد با اشاره به تولید گیاهان دارویی در این استان گفت: خراسان شمالی می تواند با سرمایه گذاری بخش خصوصی به قطب تولید و صادرات گیاهان دارویی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین 25 درصد گوشت کشور در خراسان شمالی/ شهرک های صنعتی و مناطق ویژه، آماده حضور سرمایه گذاران

تامین 25 درصد گوشت کشور در خراسان شمالی/ شهرک های صنعتی و مناطق ویژه، آماده حضور سرمایه گذاران