مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اردیبهشت 1402 ساعت 20:252023-05-06سياسي

تعیین فرصت 10 روزه برای جذب اعتبارات تخصیص یافته به دستگاه های اجرایی در چهارمحال و بختیاری


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه جذب سریع اعتبارات اختصاص یافته حائز اهمیت است، گفت: بخشی از اعتبارات اختصاص یافته به دستگاه های اجرایی تاکنون جذب نشده است و دستگاه های اجرایی تا 10 روز آینده باید اقدامات لازم را برای جذب منابع انجام دهند.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه جذب سریع اعتبارات اختصاص یافته حائز اهمیت است، گفت: بخشی از اعتبارات اختصاص یافته به دستگاه های اجرایی تاکنون جذب نشده است و دستگاه های اجرایی تا 10 روز آینده باید اقدامات لازم را برای جذب منابع انجام دهند.

علی شهریارپور 16 اردیبهشت ماه در حاشیه شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اولین دستور کار جلسه پیگیری جذب اعتبارات استان بود، اظهار کرد: خوشبختانه در سال گذشته منابع اعتباری بسیار خوبی به استان به ویژه در سفر ریاست جمهوری به استان تزریق شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری افرود: در مجموع 5996 میلیارد تومان از بودجه عمومی به استان ابلاغ شد که 4644 میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرده است و برای استان مطلوب خواهد بود که این اعتبارات به نحو مطلوب جذب شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعیین فرصت 10 روزه برای جذب اعتبارات تخصیص یافته به دستگاه های اجرایی در چهارمحال و بختیاری

تعیین فرصت 10 روزه برای جذب اعتبارات تخصیص یافته به دستگاه های اجرایی در چهارمحال و بختیاری