مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اردیبهشت 1402 ساعت 07:252023-05-06پزشكي

28 هزار سالمند بسیار پرخطر در اصفهان زندگی می کنند


مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بر اساس آمار ثبت شده 28 هزار نفر سالمند بسیار پرخطر در اصفهان زندگی می کنند که نیازمند توجه جدی هستند.

- مرجان مشکوتی در گفت وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با جوانی جمعیت و سالمندی سالم اظهار داشت: سالمندی جمعیت یکی از بزرگترین موفقیت های بشری است که مرهون پیشرفت و رشد تکنولوژی، گسترش مراقبت های بهداشتی اولیه، پیدایش تکنولوژی های جدید در پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری ها، بهبود شرایط اقتصادی اجتماعی و به دنبال آن کاهش مرگ و میر و افزایش امید به زندگی است اما با توجه به کاهش شدید نرخ باروری کشور، جمعیت سالمندان ایرانی، با سرعتی بیشتر از سرعت رشد آسیا و دنیا، در حال افزایش است.

این افزایش کمی طول عمر افراد (افزایش امید به زندگی)، بدون پرداختن به کیفیت زندگی سالمندان، سودمند نخواهد بود.

وی گفت: بر اساس آمار ثبت شده از 680 هزار سالمند که وضعیت سلامتی آنها در اصفهان تحت بررسی قرار گرفت 28 هزار نفر سالمند بسیار پرخطر داریم که معادل 5 و نیم درصد است و 180 هزار سالمند پرخطر ثبت شده که برابر با 32 درصد است.

سالمند بسیار پر خطر یعنی سالمندی که مبتلا به بیماری صعب العلاج و یا همزمان ناتوان و بیش از دو بیماری مزمن دارد و سالمند پر خطر یعنی سالمندی که ناتوان است و یا بیش از دو بیما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

28 هزار سالمند بسیار پرخطر در اصفهان زندگی می کنند

28 هزار سالمند بسیار پرخطر در اصفهان زندگی می کنند