مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اردیبهشت 1402 ساعت 14:152023-05-05سياسي

عفت زنان و غیرت مردان سد بزرگی در برابر سبک زندگی منحط غربی است


سبک زندگی غربی یعنی بی غیرتی و بی عفتی که ما باید در برابر آن با ترویج و عمل به سبک زندگی اسلامی که همانا توصیه و تمرکز اصلی آن بر عفت و غیرت است بایستیم.

- به گزارش به اتحاد میان آحاد مختلف مردم تصریح کرد: منفعت مردم و مسئولین در عمل به این فرمایش است.

امام جمعه بجنورد بیان کرد: احزاب مختلف و نهادها برای مقابله با دسیسه های دشمن و ساختن ایران قوی باید از اختلافات درونی بپرهیزند.

وی در ادامه افزود: دانش آموزان به مثابه منابع انسانی هستند و در صورت عدم توجه کافی و برنامه ریزی صحیح شاهد از بین رفتن این سرمایه عظیم و ارزشمند خواهیم بود.

حجت الاسلام نوری با اشاره لزوم صرف زمان کافی برای رشد و اعتلای دانش آموزان تصریح کرد: مدیران و معلمان باید افتخارات ملی، مفاخر ایران اسلامی، هویت دینی و ملی را با زبان قابل فهم تفسیر و بازخوانی کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی خاطر نشان کرد: نفس گرم معلمین عزیز در روزهایی که ایران اسلامی درگیر جنگ تحمیلی بود منتج به حضور پرشور و برآمده از شعور دانش آموزان در این نبرد نابرابر و البته دفاع مقدس بود.

امام جمعه بجنورد گفت: در صورت عدم تربیت صحیح کودکان فرصت بهره مندی جامعه از مدیران باکفایت و انقلابی از دست می رود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عفت زنان و غیرت مردان سد بزرگی در برابر سبک زندگی منحط غربی است

عفت زنان و غیرت مردان سد بزرگی در برابر سبک زندگی منحط غربی است