مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اردیبهشت 1402 ساعت 13:112023-05-05حوادث

ژئوفیزیک دانشگاه تهران: آمادگی برای راه اندازی فوری ایستگاه لرزه نگاری در ملارد وجود دارد


به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، بهزاد پورمحمد معاون مرکز لرزه نگاری ژئوفیزیک دانشگاه تهران در خصوص زلزله 3.

9 ریشتری شهرستان ملارد اظهار کرد: گسل ملارد یکی از گسل های کشور است که پتانسیل زلزله خیزی را دارد و در سال 1396 نیز چنین وضعیتی برای گسل ملارد وجود داشت.

وی با اشاره به اینکه زمین لرزه صبح امروز ملارد در عمق 8 کیلومتری ملارد رخ داد، گفت: این زلزله پیش لرزه نداشته و چون عمقش کم بود مردم آن را احساس کردند که این زمین لرزه ها طبیعی است.

معاون ژئوفیزیک دانشگاه تهران ادامه داد: پایش ها و رصدها در منطقه انجام می شود و اگر احساس کنیم فعالیت گسل ادامه دارد، اطلاع رسانی خواهد شد.

پورمحمد ضمن توصیه به مدیریت بحران برای آمادگی در 48 سال آینده، تصریح کرد: اگر لازم باشد آمادگی داریم به طور فوری ایستگاه لرزه نگاری که هزینه تجهیزات آن 3 میلیارد تومان است، برای رصد گسل ملارد و فعالیت زلزله نگاری در منطقه راه اندازی شود.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ژئوفیزیک دانشگاه تهران: آمادگی برای راه اندازی فوری ایستگاه لرزه نگاری در ملارد وجود دارد

ژئوفیزیک دانشگاه تهران: آمادگی برای راه اندازی فوری ایستگاه لرزه نگاری در ملارد وجود دارد