مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 ساعت 15:352023-05-04سياسي

شوراها به دنبال خدمت جهادی و صادقانه باشند


استاندار کرمانشاهبا اشاره به فلسفه تشکیل شوراها، گفت: شوراها باید از تبدیل شدن به یک بار اضافی بر بدنه اداری اجتناب کنند و به دنبال خدمت جهادی و صادقانه باشند.

- محمدطیب صحرایی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست بزرگداشت روز شوراها که در سالن شهدای دولت و با حضور معاونین استاندار کرمانشاه و اعضای شوراهای شهر و روستای استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: شورا از یک جایگاه ممتاز در قانون اساسی جمهوری اسلامی برخوردار است و این نهاد یکی از برجسته ترین نمودهای جمهوریت نظام اسلامی است و حضور شوراها به تحقق اهداف جمهوری اسلامی کمک کرده است.

وی افزود: شورا یک مجموعه حاشیه ای در منظومه انقلاب اسلامی نیست و یکی از ارکان جمهوریت نظام و مردمسالاری دینی است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: مسئولان ارشد نظام اسلامی به صراحت و روشنی اعتقاد و اعتماد خود را به شوراهای اسلامی شهر و روستا بیان کرده اند و مدیران این نظام هم موظف به پیروی از این دیدگاه ها و عمل به آن و دوری از رفتارهای ذوقی و سلیقه ای دوری هستند.

وی ادامه داد: همانگونه که نمایندگان در قالب قانون اساسی جایگاه پیدا کرده اند یک عضو شورا هم بر اساس همان قانون در جمهوری اسلامی از یک جایگاه ممتاز برخوردار است و همه موظف به احترام به این جایگاه و تعامل سازنده با اعضای شورا هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شوراها به دنبال خدمت جهادی و صادقانه باشند

شوراها به دنبال خدمت جهادی و صادقانه باشند