مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 ساعت 13:592023-05-04بين الملل

«آجی بانگا» هندی تبار رییس جدید بانک جهانی شد


یک هندی تبار به عنوان رییس جدید بانک جهانی برای یک دوره پنج ساله انتخاب شد.

- به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از الجزیره، هیئت اجرایی بانک جهانی متشکل از 25 عضو،  دیروز چهارشنبه 3 می 2023، آجی بانگا ، مدیر عامل سابق مستر کارت (شرکت خدمات مالی آمریکایی چندملیتی) را به عنوان رییس جدید بانک جهانی برای مدت 5 سال از تاریخ 2 ژوئن 2023 (12 خرداد 1402) انتخاب کردند.

بانگا، 63 ساله، در اواخر فوریه توسط جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده، نامزد این پست شد و تنها نامزد جایگزین دیوید مالپاس، رییس بانک جهانی، اقتصاددان و مقام سابق خزانه داری آمریکا در دوران دولت دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا بود.

بانگا یک کارشناس متخصص  در حوزه مالی و توسعه و هندی الاصل است که وظیفه دارد نقش شناخته شده ترین موسسه مالی بین المللی جهان را در واکنش به تغییرات آب و هوا و سایر بحران های جهانی ارتقا دهد.

 جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده اعلام کرد که آماده است از تلاش های وی برای بهبود عملکرد بانک جهانی که یکی از مهمترین نهادهای مبارزه با فقر در جهان است، حمایت کند.

بانگا در فضایی از تشدید تنش های ژئوپلیتیکی نامزد شد ریاست بانک جهانی شده است، زیرا ایالات متحده در تلاش برای نزدیک شدن به هند برای مقابله با نفوذ چین در منطقه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«آجی بانگا» هندی تبار رییس جدید بانک جهانی شد

«آجی بانگا» هندی تبار رییس جدید بانک جهانی شد