مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 ساعت 12:252023-05-04سياسي

برنامه «پازک» با هدف پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان اجرا می شود


معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: برنامه «پازک» با هدف پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان در بهزیستی خراسان رضوی اجرا می شود.

- مشهد ـ معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: برنامه پازک با هدف پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان در بهزیستی خراسان رضوی اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، غلامحسین دلبری اظهار کرد: برنامه پازک با هدف پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان در راستای مقابله با اعتیاد بانوان سیاستگذاری شده است.

معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی بیان کرد: یکی از طرح های این برنامه تحت عنوان پیشگیری از اعتیاد در زنان دارای همسر معتاد با موفقیت در شهرستان های مشهد، کاشمر و سبزوار اجرا شد.

در این طرح، اطلاعات اولیه توسط متخصصین این حوزه در اختیار همسران فرد مصرف کننده قرار گرفت تا بتوانند از خود و فرزندانشان در مقابل مواد مخدر محافظت کنند.

وی با بیان اینکه راهبرد کلی این طرح، حفاظت از خانواده در مقابل اعتیاد است، گفت: هدف اساسی این طرح، توانمندسازی زنان و خانواده های آنها است.

ارتقای سطح آگاهی و نیز تبادل تجربیات و نظرات شرکت کنندگان از مهم ترین نقاط قوت این برنامه محسوب می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه «پازک» با هدف پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان اجرا می شود

برنامه «پازک» با هدف پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان اجرا می شود