مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 ساعت 11:402023-05-04اجتماعي

انعقاد تفاهمنامه بین کانون و آموزش وپرورش استثنایی مازندران


مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران گفت: همکاری بین کانون و آموزش و پرورش استثنایی با هدف شناسایی استعدادها و ارتقای توانایی ها افزایش می یابد.

- حامد فاضلی کبریا در گفتگو با خبرنگار مهر با اظهار اینکه با هدف اجرایی شدن تفاهم نامه کشوری میان کانون پرورش فکری و سازمان آموزش استثنایی کشور، همکاری های این دو دستگاه در مازندران توسعه می یابد، افزود: براساس این تفاهم نامه، دو طرف در زمینه فراهم آوردن زمینه حضور این مخاطبان، شامل کودکان و نوجوانان دارای آسیب های شنوایی، بینایی و معلولان جسمی و حرکتی در مراکز فراگیر کانون در کنار دیگر اعضای کانون و گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری و اجتماعی آنان از طریق غنی سازی اوقات فراغت توافق کردند.

وی اظهار داشت: شناسایی و رشد استعدادها و بالابردن سطح توانایی های ادبی، هنری، مهارتی و اجتماعی مخاطبان هدف با استفاده از ظرفیت های مشترک دو طرف به ویژه مراکز کانون و مدارس استثنایی از جمله اهداف اجرای این تفاهم نامه است.

فاضلی گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز در این تفاهم نامه دو ساله متعهد شده است زمینه های حضور دانش آموزان دارای نیازهای ویژه را در مراکز کانون فراهم آورد، در حوزه آموزش مربیان و برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره های فرهنگی و هنری برای مخاطبان با کانون همکا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انعقاد تفاهمنامه بین کانون و آموزش وپرورش استثنایی مازندران

انعقاد تفاهمنامه بین کانون و آموزش وپرورش استثنایی مازندران