مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 ساعت 10:302023-05-04ورزشي

جدال با امارات در مرحله حذفی قهرمانی آسیا/ گام اول در سطح یک


تیم ملی هاکی روی یخ بانوان ایران پس از سه پیروزی در سطح دوم مسابقات قهرمانی آسیا، برای رسیدن به جمع مدعیان باسابقه این رشته باید امارات را شکست دهد.

  - به گزارش خبرگزای مهر به نقل از روابط عمومی انجمن هاکی روی یخ، ملی پوشان هاکی روی یخ ایران که سه سال از فعالیت شان در این رشته می گذرد، برای نخستین بار در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی تایلند شرکت کردند و در سه مسابقه ابتدایی خود به پیروزی های پرگل رسیدند.

تیم ملی هاکی روی یخ ایران که اولین تجربه حضورش در مسابقات قهرمانی آسیا را پشت سر می گذارد، به واسطه همین اولین بودن باید در سطح دوم قهرمانی آسیا مسابقه می داد که موفق شد سه حریف خود را شکست دهد و با 63 گل زده و به جای گذاشتن رکوردی عالی به مرحله حذفی صعود کند.

ملی پوشان ایران برای این که بتوانند به مرحله نیمه نهایی و جمع چهار تیم برتر این مسابقات صعود کنند، باید امروز پنجشنبه برابر امارات به پیروزی برسند.

در صورت این اتفاق تیم ملی هاکی روی یخ ایران در میان مدعیان باسابقه سطح یک مسابقاتش را برای کسب مدال ادامه خواهد داد.

روند برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا به این صورت است که 8 تیم در دو گروه چهار تیمی با یکدیگر مسابقه می دهند که تیم ایران در سطح دوم حضور داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جدال با امارات در مرحله حذفی قهرمانی آسیا/ گام اول در سطح یک

جدال با امارات در مرحله حذفی قهرمانی آسیا/ گام اول در سطح یک