مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 21:312023-05-03ورزشي

ماجرای حمله به بازیکن استقلال ملاثانی


علی سعیدنیا مدافع تیم فوتبال استقلال ملاثانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار کرد: چند روز پیش، در یکی از گروه های ورزشی شهر ملاثانی با فردی از اعضای گروه بحثم شد که در همانجا به پایان رسید.

وی افزود: بعد از این ماجرا و در ساعت 18 همان روز دو نفر با من تماس گرفتند که درب خانه بیا با تو کار داریم، هنگام مراجعه به درب خانه دیدم که یکی از آنها یک سلاح گرم در دست داشت و دیگر هم چاقو در دستش بود.

مدافع تیم فوتبال استقلال ملاثانی اضافه کرد: ابتدا فرد سلاح به دست یک گلوله به پای چپم شلیک کرد و پس از افتادن روی زمین دیگری هم دو ضربه چاقو به کمرم زد و بعد از آن هم سوار موتور شدند و فرار کردند.

وی با بیان اینکه بعد از این حادثه به شدت مجروح شدم، خاطرنشان کرد: تیری که به پایم اصابت کرد از جلو رفت و از پشت پایم بیرون زد و ضربه های چاقو به کمرم نیز عمیق هستند.

سعیدنیا با بیان اینکه شکایتی را تنظیم و ارائه دادم، تصریح کرد: امیدوارم مراجع ذیصلاح با این افراد برخورد لازم را انجام دهند زیرا با این کار خود باعث ایجاد ناامنی و رعب وحشت در شهر ملاثانی شدند.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای حمله به بازیکن استقلال ملاثانی

ماجرای حمله به بازیکن استقلال ملاثانی