مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 20:552023-05-03سياسي

سخن پراکنی های غیر واقعی در خصوص شیرهای سنگی /تفاوت تجمل گرایی با بردشیرهای زاگرس


معاون دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تجمل گرایی در استفاده از شیرهای سنگی در قبرستان ها ماهیتا با بردشیرهای زاگرس که دارای پیشینه بوده و ریشه در تاریخ ایران دارند، - به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ سید عیسی حسنی در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بیش از 40 آسیب اجتماعی از اداری گرفته تا صنفی و همچنین در حوزه زنان و اطفال در استان کهگیلویه و بویراحمد احصا شده و از مهمترین آسیب های اجتماعی که از حدود 12 سال پیش در استان رایج شد، می توان به تیراندازی در مراسمات عزا و تشییع  اموات، اشاره کرد که منشا آن در یکی از شهرستان های استان بود که این پدیده را وارد استان نمودند.

  وی گفت: با این پدیده در استان ما مبارزه فرهنگی یا اجتماعی بهتر بگوییم ساماندهی فرهنگی و اجتماعی نشد.

حتی رجال سیاسی و اجتماعی و متنفذین ما هم حاضر نشدند خسارت بار بودن و قبح  این موضوع را فریاد بزنند تا به وضعیت کنونی رسیدیم که بعضی ها در مراسمات عزا مانند صحنه جنگ رفتار می کنند.

و دست به این کار می زنند که خسارات جبران ناپذیری اعم از قتل و ضرب و جرح گروهی را در طول این مدت شاهد بوده ایم.

به نظر می رسد بسیاری از مردم نه با نیت بد بلکه به عنوان قهرمان سازی یا احترام فرد فوت شده یا نیات دیگری مبادرت به این کاها می کنند که به راحتی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سخن پراکنی های غیر واقعی در خصوص شیرهای سنگی /تفاوت تجمل گرایی با بردشیرهای زاگرس

سخن پراکنی های غیر واقعی در خصوص شیرهای سنگی /تفاوت تجمل گرایی با بردشیرهای زاگرس