مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 17:202023-05-03اجتماعي

حفظ منزلت معلمان به رتبه بندی نیست/ انتقاد از حجم بالای کتب درسی


منزلت معلمان با رتبه بندی حفظ نمی شود اما خودمان رتبه بندی را خراب کردیم خودمان هم اصلاحش می کنیم.

- سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: منزلت معلمان با رتبه بندی حفظ نمی شود اما خودمان رتبه بندی را خراب کردیم خودمان هم اصلاحش می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضامراد صحرایی، در مراسم سپاس معلم که عصر امروز در اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران برگزار شد؛ گفت: ما برای عبور از شرایط پیش رو ناگزیر به واقع بینی و اولویت بندی هستیم.

اولویت بندی از این جهت که مشکلاتی که با آنها پیش رو هستیم یک مرتبه ایجاد نشده اند که یک مرتبه هم حل شوند.

واقع بین هم به این جهت که بدون واقعی بینی تنها انتقاد می کنیم و حرفی را نمی پذیریم.

وی با بیان اینکه در رسیدگی به امور معلمان کوتاهی شده است؛ گفت: هر میزان کم کاری یا انحراف که صورت بگیرد؛ به دو برابر تلاش نیازمندیم تا دوباره به نقطه ابتدایی بازگردیم.

صحرایی با طرح این سوال که چه اقدامی موجب افزایش بهره وری خواهد شد؛ گفت: مادامی که پزشک و مهندس که محصول فعالیت معلمان هستند؛ جایگاهی بالاتر از جایگاه معلمان داشته باشند؛ وضع غیر از این نخواهد بود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تحولات را باید از خودمان شروع کنیم؛ گفت: اصلاح کتب درسی، اصلاح مناطق آموزشی و رفع بوروکراسی موجود، اصلاح رتبه بن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حفظ منزلت معلمان به رتبه بندی نیست/ انتقاد از حجم بالای کتب درسی

حفظ منزلت معلمان به رتبه بندی نیست/ انتقاد از حجم بالای کتب درسی