مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 14:502023-05-03سياسي

روحیه جهادی باید در جهاد دانشگاهی مازندران حاکم شود


سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران با اعلام اینکه کار در این نهاد نیازمند روحیه جهادی است، گفت: کار ما جهادی و مستلزم داشتن فرهنگ و روحیه جهادی است.

- ایسنا/مازندران سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران با اعلام اینکه کار در این نهاد نیازمند روحیه جهادی است، گفت: کار ما جهادی و مستلزم داشتن فرهنگ و روحیه جهادی است.

قطعا نیروی جهاددانشگاهی اصلی ترین منبع برای پیشرفت و توسعه استان هستند.

محمدرضا یوسفی مهر در نخستین روز کاری خود در جهاددانشگاهی مازندران در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه با برنامه ریزی و هدف کمک به رشد و تعالی جهاد دانشگاهی مازندران وارد این استان شده ام، افزود: نخستین برنامه ما استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی مازندران در بخش های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری است و ساماندهی مکان اداری و نیروی انسانی این نهاد در اولویت قرار دارند.

وی به ظرفیت های استان مازندران در بخش گردشگری، کشاورزی، صنعتی و سایر موارد اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به توانمندی و شرح وظایف جهاد دانشگاهی لازم است در این موضوعات ورود پیدا کند.

این مسئول نگاه جزیره ای در جهاد دانشگاهی را یکی از عوامل موثر در خروج از مسیر پیشرفت دانست و یادآور شد: در غرب مازندران برنامه ای نداشتیم و تمام تمرکز در شرق مازندران بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روحیه جهادی باید در جهاد دانشگاهی مازندران حاکم شود

روحیه جهادی باید در جهاد دانشگاهی مازندران حاکم شود