مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 23:502023-05-02سياسي

ایجاد معاونت حقوق عامه در دیوان عدالت اداری/ وصول 26 میلیارد تومان مطالبات بانکی گلستان در فروردین امسال


رییس دیوان عدالت اداری از راه اندازی معاونت حقوق عامه در دیوان در اینده نزدیک خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، رییس دیوان عدالت اداری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای قضایی استان گلستان در گرگان گفت:  با ایجاد معاونت حقوق عامه ، بخشنامه ها و دستورالعملهای صادر شده در دستگاه های اجرایی که نقض حقوق تعداد قابل توجهی از مردم را در بر می گیرد، شناسایی و ابطال ان را در دیوان ، پیگیری می کند.

  حجت الاسلام حکمت علی مظفری از ابلاغ قانون جدید دیوان عدالت اداری حداکثر تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: با ابلاغ این قانون، معاونت حقوق عامه در دیوان عدالت اداری ایجاد می شود.

وی افزود: این معاونت در حقیقت نقش دادستان را ایفا می کند و با رصد بخشنامه ها ، دستورالعملها ، مقررات و آیین نامه هایی که مربوط به عامه جامعه هست و نقض حقوق تعداد قابل توجهی از مردم را در بر می گیرد ، ابطال  آنها را از دیوان می خواهد.

حجت الاسلام حکمت علی مظفری افزود: همان کاری  هر کدام از آحاد مردم می توانستند راجع به همه بخشنامه ها و ایین نامه شکایت کنند به صورت سیستمی توسط این معاونت که به همه بخشنامه دسترسی خواهد داشت، انجام می شود.

  وی افزود: اگر مردم به هر دلیلی نتوانستند یا نخواستند از این آیین نامه و دستورالعمل هایی که حقوق آنها را نقض می کند، شکایت کنند، م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد معاونت حقوق عامه در دیوان عدالت اداری/ وصول 26 میلیارد تومان مطالبات بانکی گلستان در فروردین امسال

ایجاد معاونت حقوق عامه در دیوان عدالت اداری/ وصول 26 میلیارد تومان مطالبات بانکی گلستان در فروردین امسال