مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 19:352023-05-02اقتصادي

غفلت مدیران البرز در توسعه گلخانه ها با توبیخ جدی مواجه می شود


هرگونه کم کاری و غفلت مدیران البرز در توسعه گلخانه ها با توبیخ جدی مواجه می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجتبی عبداللهی عصر سه شنبه در جلسه ستاد توسعه گلخانه های استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به مزایای کشت گلخانه ای به لحاظ اقتصادی، صرفه جویی در مصرف آب، بهره وری بالا و ایجاد اشتغال بر ضرورت اهتمام جدی تر جهاد کشاورزی استان در این راستا، تاکید کرد.

وی حضور سرمایه گذاران و پویایی کشاورزان برای ایجاد گلخانه و کشت دانش بنیان را فرصتی مغتنم دانست و از مدیران مربوطه در جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری، آب منطقه ای، بانک کشاورزی و… خواست که نهایت همراهی را با آنها داشته باشند.

عبداللهی شناسایی اراضی مناسب برای کشت گلخانه ای و دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد و گفت: هنر ما در این است که از اراضی نامرغوب نیز در این رابطه بهره برداری کنیم چراکه در این نوع کشت عموماً به دلیل استفاده از خاک های خاص در قالب های مختلف به زمین درجه یک نیاز نیست.

وی افزود: تأمین آب مورد نیاز کشت در استان یک مساله اساسی است که می توان با مدیریت صحیح و ساماندهی منابع موجود، این مشکل را حل کرد.

استاندار البرز گفت: بخش های مختلف نظارتی استان باید بر روند ساخت و سازها نظارت جدی داشته باشند تا اراضی کشاورزی دستخوش تغی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غفلت مدیران البرز در توسعه گلخانه ها با توبیخ جدی مواجه می شود

غفلت مدیران البرز در توسعه گلخانه ها با توبیخ جدی مواجه می شود