مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 16:502023-05-02سياسي

برخورد قاطع با ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی لرستان


فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی لرستان از برخورد قاطع با ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی در این استان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مسلم مویدی امروز سه شنبه در جلسه هماهنگی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها شهرستان سلسله، اظهار داشت: با تمام توان در حفظ و صیانت از اراضی زراعی و باغی اقدام و با افرادی که بدون مجوز اقدام به ساخت و ساز می کنند برخورد قانونی خواهد شد.

وی گفت: هدف ما حفظ امنیت غذایی در بخش کشاورزی و حفاظت از منابع خدادادی که همان زمین کشاورزی است.

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی لرستان، ادامه داد: وظیفه ما حفاظت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تخریب آنها است و اجازه فرصت طلبی و سودجویی به افراد خاطی که بدون مجوز در صدد تخریب اراضی کشاورزی هستند را نخواهیم داد.

سرهنگ مویدی، افزود: سامانه ارتباط مردمی (131) سازمان امور اراضی کشور آماده دریافت گزارش های مردمی در زمینه ساخت و سازهای غیر مجاز است.

امیری رییس اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سلسله نیز در این جلسه، اظهار داشت: گستردگی وسعت زمین های کشاورزی ایجاب می کند به منظور حفاظت از اراضی کشاورزی امکانات لازم در اختیار شهرستان قرار گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قاطع با ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی لرستان

برخورد قاطع با ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی لرستان