مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 16:302023-05-02اقتصادي

قاسمی فرزاد: واحدهایی که توان تولید محصول داخل را دارند حمایت می شوند


استاندار همدان با بیان اینکه باید در راستای ارتقای توان تولیدی استان حرکت کنیم گفت: واحدی که توان تولید محصول داخلی دارد را باید حمایت کنیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد:  با حمایت و پشتیبانی از واحدهای تولیدی و صنعتی نباید اجازه داد برای هیچ یک از واحدها مشکلی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه باید با استفاده از تمام ظرفیت ها در راستای ارتقای توان تولیدی استان حرکت کنیم گفت: اتکا به توان داخلی از اصول اقتصاد مقاومتی است و واحدی که توان تولید محصول داخلی دارد را باید حمایت کنیم.

استاندار همدان با اشاره به لزوم رفع موانع تولید افزود: دولت مردمی و انقلابی سیزدهم تمرکز را بر افزایش و رشد تولید قرار داده است.

 در این جلسه بعد از بررسی جوانب یک واحد تولیدی با تمدید پروانه به مدت 6 ماه فرصت یافت به چرخه تولید بازگردد.

همچنین مقرر شد برای یک واحد تولیدی دیگر که در رابطه با تأمین سوخت مشکل داشت، به مدت چند ماه سوخت مایع تأمین شود.

در این جلسه با تأکید بر شعار سال، مقرر شد حمایت لازم برای تأمین مواد اولیه یکی از واحدهای تولیدی استان صورت پذیرد و با پیگیری در سطح ملی، این واحد به حداکثر توان تولیدی برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قاسمی فرزاد: واحدهایی که توان تولید محصول داخل را دارند حمایت می شوند

قاسمی فرزاد: واحدهایی که توان تولید محصول داخل را دارند حمایت می شوند