مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 13:352023-05-02سياسي

توجه به معیشت معلمان در صدر برنامه های دولت سیزدهم قرار دارد


توجه به معیشت و تکریم معلمان حسب تاکیدات مقام معظم رهبری در صدر برنامه های دولت سیزدهم و به طور خاص وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

- ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: توجه به معیشت و تکریم معلمان حسب تاکیدات مقام معظم رهبری در صدر برنامه های دولت سیزدهم و به طور خاص وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

به گزارش ایسنا، جواد قناعت، در پیامی به مناسبت گرامیداشت هفته معلم به این کلام مقام معظم رهبری اشاره کرد که قدرت و قوت و اعتبار و آبروی یک کشور، بیش از همه چیز به نیروی انسانی آن کشور است.

نیروی انسانی را چه کسی درست می کند؟ نیروی انسانی را چه کسی نقد می کند؟ چه کسی فعلیت می بخشد؟ معلم .

وی افزود: در برگ های تاریخ درخشان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، دوازدهم اردیبهشت ماه همزمان با سالروز شهادت اسوه علم و تقوا، استاد شهید مرتضی مطهری - استاد گرانقدری که با درک نیازهای واقعی جامعه توانست در روشنگری نحله های مختلف فکری به ویژه معلمان و دانشگاهیان در مسیر مبارزه با ظلم و استبداد ستمشاهی نقش مهمی ایفا کند - به درستی روز معلم نامیده شده است.

استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: امروزه نقش بی بدیل معلمان به عنوان مجریان تربیتی و آموزشی نظام تعلیم و تربیت، در توسعه و پیشرفت هر کشوری مورد تاکید و تایید است و تعیین روزی برای پاسد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توجه به معیشت معلمان در صدر برنامه های دولت سیزدهم قرار دارد

توجه به معیشت معلمان در صدر برنامه های دولت سیزدهم قرار دارد