مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 ساعت 10:402023-05-02سياسي

محمد علی بصیری؛ ضارب استاد مطهری/ چه کسی او را قصاص کرد/ نقش ناطق نوری در رسیدگی قضایی چه بود


  هم دست محمد علی بصیری در ترور استاد مطهری فردی به نام وفا قاضی زاده بود که در درگیری سوم بهمن 1358 کشته شد ولی بصیری زنده دستگیر شد -   هم دست محمد علی بصیری در ترور استاد مطهری فردی به نام وفا قاضی زاده بود که در درگیری سوم بهمن 1358 کشته شد ولی بصیری زنده دستگیر شد   عصر ایران؛ مهرداد خدیر-  هر چند ترور استاد مرتضی مطهری در شامگاه 11 اردیبهشت 1358 و پس از خروج از خانه دکتر یدالله سحابی رخ داد، اما 12 اردیبهشت به عنوان سال روز شهادت او و روز معلم نام گذاری شده است.

  این کار می تواند هم به این دلیل باشد که 12 اردیبهشت پیش از آن هم به یاد شهادت یک معلم در آغاز دهه 40 روز معلم نام داشت و هم بدان سبب که که روز معلم با روز جهانی کارگر تداخل پیدا نکند.

    این اشارات اما به خاطر آن است که ببینیم آن که از فاصله حدود دو متری با سلاح رولور به آیت الله مرتضی مطهری شلیک کرد که بود: نام او محمد علی بصیری و عضو گروه فرقان بود؛ گروهی که کمی قبل تر اقدام به ترور سرلشگر قرنی اولین رییس ستاد ارتش بعد از انقلاب کرده بود.

 محمد علی بصیری در شرکت زیراکس کار می کرد و کاغذهای اعلامیه فرقان درباره ترور شهید مطهری  از کاغذهای این شرکت بود.

نکته قابل تامل این بود که گروه فرقان پس از ترور در تماس با چند روزنامه مهم و اصلی خبر را به آنها اطلاع داد با این عبارت که ما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محمد علی بصیری؛ ضارب استاد مطهری/ چه کسی او را قصاص کرد/ نقش ناطق نوری در رسیدگی قضایی چه بود

محمد علی بصیری؛ ضارب استاد مطهری/ چه کسی او را قصاص کرد/ نقش ناطق نوری در رسیدگی قضایی چه بود