مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 اردیبهشت 1402 ساعت 12:202023-05-01سياسي

63 درصد از روستاهای استان بوشهر دارای دهیاری هستند


مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر گفت: از 619 روستای استان بوشهر، 393 روستا دارای دهیاری هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سهراب امیری نژاد صبح دوشنبه در آیین گرامیداشت سالروز تشکیل شوراهای اسلامی روستایی اظهار داشت: ضرباهنگ توسعه عمران روستایی در استان بوشهر در دولت سیزدهم تندتر شده است.

وی اضافه کرد: در این زمینه شاهد گسترش پروژه های عمرانی در مناطق روستایی هستیم به صورتی که اکنون در همه روستاهای استان پروژه های عمرانی و زیرساختی بر اساس مطالبات مردم در حال اجرا است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر تعداد روستاهای استان را 619 روستا اعلام و بیان کرد: از این تعداد، 388 منطقه دارای شورای روستایی هستند که مطالبات روستاییان را پیگیری و محقق می کند.

امیری نژاد از استقرار 393 دهیاری در روستاهای استان خبر داد و گفت: با استقرار دهیاری در روستاها حجم طرح های عمران روستایی شتاب و افزایش یافته است.

سکونت 78 هزار خانوار در روستاها وی جمعیت روستایی استان بر اساس سرشماری سال 1395 را 289 هزار نفر دانست و ادامه داد: این جمعیت در قالب بیش از 78 هزار خانوار در روستاها سکونت دارند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی، زمینه ساز تحول بزرگ در حوزه مردم سالاری دینی بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

63 درصد از روستاهای استان بوشهر دارای دهیاری هستند

63 درصد از روستاهای استان بوشهر دارای دهیاری هستند