مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 اردیبهشت 1402 ساعت 10:402023-05-01فرهنگي

چاپ بیست و یکم «متقین» اثرسید مهدی شجاعی منتشر شد


چاپ بیست و یکم «متقین» شرح خطبه متقین نهج البلاغه اثر سید مهدی شجاعی از سوی نشر نیستان روانه بازار نشر شد.

- به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، چاپ بیست و یکم متقین اثر سید مهدی شجاعی در 294 صفحه رقعی با بهای پشت جلد 175 هزار تومان از سوی نشر نیستان روانه بازار نشر شد.

متقین شرح خطبه متقین نهج البلاغه است، خطبه ای عظیم و عمیق که حضرت امیرالمؤمنین (ع) در پاسخ همام که گفت یا علی! صف لی المتقین (متقین را برایم توصیف کن)، فرمودند.

خطبه چنان عمیق و پرمعنا است که با اعتراف نویسنده مبنی بر ایجاز متن باز کتاب قریب چهارصد صفحه شده است.

در این کتاب سیدمهدی شجاعی با استفاده از آیات قرآن و احادیث و روایات، به شرح و توضیح عبارت به عبارت خطبه می پردازد.

در ذیل عبارت ومشیهم التواضع می خوانیم.

این دریادلان بال بر زمین تواضع می سایند و در آسمان خضوع پرواز می کنند و از زلال چشمه خشوع می نوشند و در باران فروتنی غسل می کنند.

تواضع را میوه درخت علم خویش می دانند و فروتنی را زکات خرمن متراکم شرف و فضیلت خود می شمرند.

این بزرگمنشان همچنان که شیرینی عفو و گذشت را در زیر دندان قدرت خود مزمزه می کنند، حلاوت تواضع را بر بام رفعت خویش می چشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چاپ بیست و یکم «متقین» اثرسید مهدی شجاعی منتشر شد

چاپ بیست و یکم «متقین» اثرسید مهدی شجاعی منتشر شد