مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 18:302023-04-30ورزشي

کمبود سرانه ورزشی در روستاها وشهرهای زنجان/ رویکرد دولت در توزیع عادلانه سرانه ورزشی است


معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان با بیان اینکه ما در برخی روستاها و شهرهای استان زنجان با محدودیت سرانه ورزشی مواجه هستیم، گفت: امیداریم با تلاش متولیان امر تمهیداتی اندیشده شود تا دانش آموزان این مناطق هم از سایر اماکن ورزشی که در ساعات خاصی استفاده نمی شود، - به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، ابوالفضل رفیعی، معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان، در آیین افتتاحیه متمرکز 10 چمن مصنوعی طرح شهید سلیمانی که در مدرسه علامه طباطبایی زنجان برگزhر شد، اظهار داشت: امیدواریم با افتتاح این سالن ها و مکان های ورزشی شاهد پرورش و بالندگی بیشتر نسل جدید باشیم.

معاون سیاسی  استانداری زنجان با بیان اینکه با مجهز شدن مدارس به سالن های ورزشی شاهد شور و نشاط بیشتری در بین دانش آموزان می شویم، تصریح کرد: ورزش باعث رشد دانش آموزان و کسب توانمندی ها در زمینه های مختلف خواهد شد، از این رو امیدواریم با فراهم آوردن چنین زمینه های شاهد نسل تمدن ساز در کشور باشیم.

وی به اهداف راه اندازی چمن های ورزشی در مدارس استان نیز اشاره کرد و افزود: تاکید و رویکرد دولت در توزیع عادلانه این خدمات  و همچنین افزایش سرانه های ورزشی است که امیدواریم تلاش های مضاعفی در این رابطه انجام شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود سرانه ورزشی در روستاها وشهرهای زنجان/ رویکرد دولت در توزیع عادلانه سرانه ورزشی است

کمبود سرانه ورزشی در روستاها وشهرهای زنجان/ رویکرد دولت در توزیع عادلانه سرانه ورزشی است