مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 17:152023-04-30سياسي

شناسایی بیش از 1000 واحد صنفی متخلف در کهگیلویه


در سال گذشته یک هزار و 292 واحد صنفی متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، سید رضا خدیش در دیدار با امام جمعه این شهرستان به تشریح عملکرد اداره صمت در سال گذشته پرداخت و اظهار کرد: نظارت بر واحدهای صنعتی، معدنی، خدماتی، تولید و گشت های مشترک همراه با دستگاه های متولی انجام شد.

رییس اداره صمت شهرستان کهگیلویه تعداد بازرسی های انجام شده طی بازه زمانی عنوان شده را هفت هزار واحد صنفی عنوان و تصریح کرد: از این مجموع یک هزار و292 واحد متخلف شناسایی و به تعزیزات حکومتی معرفی شدند.

خدیش ارزش ریالی متخلفان را 9 میلیارد و 13 میلیون ریال عنوان کرد.

وی خدمات انجام شده در بخش صنایع و معادن را یادآور شد و گفت: 440 هزار لیتر سوخت نفت و گاز تخصیصی به واحدهای تولیدی ، صنعتی_معدنی انجام شد.

خدیش سوخت تخصیصی به ماشین آلات و گاز مایع مصرفی به صنوف خدماتی به ترتیب را یک میلیون 560 هزار لیتر و 180 هزار کیلوگرم عنوان کرد.

وی واحدهای تولید و صنعتی را 98 واحد عنوان و بیان کرد: از این مجموع 45 واحد فعال و سال قبل جواز تاسیس 11 واحد صنعتی گرفته شد.

وی متقاضیان مشاغل خانگی را 386 مورد عنوان و افزود: از این تعداد، تسهیلات به 110 مورد آن پرداخت شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی بیش از 1000 واحد صنفی متخلف در کهگیلویه

شناسایی بیش از 1000 واحد صنفی متخلف در کهگیلویه