مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 15:452023-04-30سياسي

سرپرست جدید شرکت عمران پردیس معارفه شد/ آمادگی برای افتتاح 10 هزار واحد مسکن مهر در پردیس


خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران به عنوان سرپرست جدید شرکت عمران پردیس انتخاب شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از پردیس، بعد از ظهر امروز مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید کشور، امام جمعه، فرماندار و مسؤولان شهری و شهرستانی پردیس در سالن جلسات شرکت عمران برگزار و خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران به عنوان سرپرست جدید شرکت عمران پردیس انتخاب و از زحمات میرمحمد غراوی مدیرعامل سابق این شرکت و معاون عمرانی کنونی استاندار تهران تقدیر شد.

علیرضا جعفری، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید طی این نشست ضمن تقدیر از زحمات مدیرعامل سابق این شرکت اظهار کرد: ما باید تلاش خود را مضاعف کنیم، بنده و وزیر راه و شهرسازی نسبت به بحث پردیس حساسی های خاصی داریم و مشکلاتی که در پردیس سال ها انباشته شده باید با روحیه جهادی و انقلابی حل و فصل شود.

وی در رابطه با شرکت عمران شهر جدید پردیس اضافه کرد: نیاز بود تا وضعیت مدیریتی این شرکت تثبیت شود، دوستان متعددی با توانمدی خوب معرفی شدند اما یک نکته مهم از سوی وزیر در نظر گرفته شد و آن حضور مدیری با شناخت بالا از پروژه های مسکن مهر و منطقه پردیس بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرپرست جدید شرکت عمران پردیس معارفه شد/ آمادگی برای افتتاح 10 هزار واحد مسکن مهر در پردیس

سرپرست جدید شرکت عمران پردیس معارفه شد/ آمادگی برای افتتاح 10 هزار واحد مسکن مهر در پردیس