مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 14:452023-04-30سياسي

بی تفاوتی، منکری که نیاز به امر به معروف دارد/ «لااکراه فی الدین» چیست؟


من در برابر ماجرای کشف حجاب ها در حریم عمومی چه وظیفه ای دارم؟ می توانم بدون تفاوت باشم؟ در این رابطه گفت وگوی فارس با علی تقوی، مدرس امر به معروف و نهی از منکر را می خوانید.

- خبرگزاری فارس- تهران، من در برابر ماجرای کشف حجاب ها در حریم عمومی چه وظیفه ای دارم؟ می توانم بدون تفاوت باشم؟ اصلا حجاب مگر برای حریم خصوصی آدم ها نیست؟ پس چرا می گویند باید امر به معروف و نهی از منکر کنید؟ برای پاسخ به این سوالات سراغ یکی از کسانی رفته ایم که درباره حجاب و وظایف اجتماعی ما در قبال آن حرف کم برای گفتن ندارد؛ علی تقوی رییس اندیشکده تخصصی امر به معروف و نهی از منکر.

این مصاحبه تفصیلی در دو بخش منتشر خواهد شد، بخش اول این گفت وگو را در ادامه بخوانید.

فارس: لطفا خودتان را معرفی کنید.

تقوی: علی تقوی هستم مدرس امر به معروف و نهی از منکر در جوامع حوزوی و دانشگاهی و فارغ التحصیل مهندسی صنایع و دانش پژوه مقطع دکتری علوم قرآن و حدیث و حدود 36 سال سن دارم؛ بنده 52 اثر مکتوب و منتشرشده چند رسانه ای در حوزه امر به معروف و نهی از منکر دارم و بنیان گذار مرکز تخصصی امر به معروف و نهی از منکر کشور و همچنین از پایه گذاران اندیشکده امر به معروف و نهی از منکر زیرمجموعه موسسه موعود و نهضت جهانی تقام الفرائض هستم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی تفاوتی، منکری که نیاز به امر به معروف دارد/ «لااکراه فی الدین» چیست؟

بی تفاوتی، منکری که نیاز به امر به معروف دارد/ «لااکراه فی الدین» چیست؟