مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 14:202023-04-30اقتصادي

خطر بروز کمبودهای دارویی در خردادماه/ گلایه فعالان صنعت دارو از قیمت گذاری دستوری


شرکت ها از بهمن ماه سال گذشته تاکنون ارز دریافت نکرده اند و به همین دلیل در تیر و خرداد ماه افزایش تصاعدی کمبودهای دارویی را خواهیم داشت زیرا موجودی مواد اولیه دارویی برای تأمین دارو، - خطر بروز کمبودهای دارویی در خردادماه/ گلایه فعالان صنعت دارو از قیمت گذاری دستوری شرکت ها از بهمن ماه سال گذشته تاکنون ارز دریافت نکرده اند و به همین دلیل در تیر و خرداد ماه افزایش تصاعدی کمبودهای دارویی را خواهیم داشت زیرا موجودی مواد اولیه دارویی برای تأمین دارو، کاهش یافته است.

رییس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی نسبت به بروز کمبودهای دارویی در تیر و خرداد ماه امسال به دلیل مشکلات تأمین مواد اولیه دارو هشدار داد.

  به گزارش تسنیم، محمد عبده زاده امروز در نشست خبری در سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی با ابراز اینکه در حوزه تخصیص ارز به صنعت دارو با یک بلاتکلیفی و دیرکرد مواجه هستیم ، اظهار کرد: کمبود نقدینگی، بلاتکلیفی وضعیت تخصیص ارز و افزایش بهای تمام شده داروها و سخت گیری در قیمت گذاری داروها و دستوری بودن این قیمت گذاری در سازمان غذا و دارو، منجر به بروز مشکلاتی در صنعت دارو شده است.

  عبده زاده ادامه داد: الآن ما باید از دولت خواهش کنیم که ارز صنعت دارو تأمین شود تا بتوانیم دارو را تأمین کنیم و کشور با کمب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطر بروز کمبودهای دارویی در خردادماه/ گلایه فعالان صنعت دارو از قیمت گذاری دستوری

خطر بروز کمبودهای دارویی در خردادماه/ گلایه فعالان صنعت دارو از قیمت گذاری دستوری