مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 13:252023-04-30بين الملل

لغو پرتاب موشک مشهور در دقیقه آخر


شرکت اسپیس ایکس در حالی که کمتر از یک دقیقه به پرتاب سه ماهواره توسط موشک فالکون هوی مانده بود، آن را متوقف کرد.

- به گزارش تابناک، شرکت فضایی خصوصی اسپیس ایکس(SpaceX) می گوید هزاران راه برای پرتاب یک موشک وجود دارد و تنها یک راه است که می تواند درست پیش برود.

تلاش برای پرتاب یک موشک فالکون هوی(Falcon Heavy) متعلق به این شرکت که حامل سه ماهواره بود، روز گذشته در آخرین دقیقه متوقف شد.

موشک سنگین فالکون هوی 59 ثانیه تا پرتاب در ساعت 20:26 به وقت محلی از سکوی پرتاب 39A در مرکز فضایی کِنِدی ناسا در فلوریدا فاصله داشت که اسپیس ایکس آن را لغو کرد.

این موشک در آستانه ورود به مرحله راه اندازی بود، اما 27 موتور مرحله اول آن که شامل سه مجموعه 9 موتوری در سه تقویت کننده این موشک است، روشن نشدند.

هنوز مشخص نیست چه چیزی باعث لغو این پرتاب شده است.

آتیکوس وادِرا، مهندس اسپیس ایکس پس از این لغو پرتاب گفت: ما 59 ثانیه مانده به پرتاب آن را لغو کردیم و موشک و محموله سالم باقی ماندند.

به خاطر داشته باشید، هدف از شمارش معکوس این است که به ما کمک کند تا مشکلات احتمالی را قبل از پرواز پیدا کنیم.

هزاران راه برای پرتاب موشک وجود دارد و تنها یک راه وجود دارد که می تواند درست پیش برود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لغو پرتاب موشک مشهور در دقیقه آخر

لغو پرتاب موشک مشهور در دقیقه آخر