مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 ساعت 12:502023-04-30بين الملل

واشنگتن پست: احتمال سرایت جنگ سودان به کشورهای همسایه وجود دارد


واشنگتن پست گزارش داده که احتمال نفود و سرات جنگ سودان به هفت کشور هم مرزش که خودشان با خشونتهای داخلی، درگیری، جنگ یا تنش های سیاسی در سال های اخیر روبرو هستند، - واشنگتن پست گزارش داده که احتمال نفود و سرات جنگ سودان به هفت کشور هم مرزش که خودشان با خشونتهای داخلی، درگیری، جنگ یا تنش های سیاسی در سال های اخیر روبرو هستند، وجود دارد.

به گزارش ایسنا، این روزنامه همچنین نوشت، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اخیرا هشدار داده بود، درحالیکه کورسوی امید برای دستیابی به قطعنامه ای به منظور توقف جنگ در سودان با آتش بس ناموفق از بین می رود، آتش این جنگ می تواند به کل منطقه سرایت کند و به کشورهای مصر، سودان جنوبی، جمهوری چاد، جمهوری آفریقای مرکزی، لیبی، اتیوپی و اریتره برسد.

خشونت در سودان در 15 آوریل سال جاری میلادی و پس از آن آغاز شد که ارتش سودان علیه نیروهای واکنش سریع این کشور وارد عمل شدند.

این درگیری ها تاکنون بیش از 450 کشته و ده ها هزار بی خانمان برجای گذاشته است.

برخی هم به کمک حمل و نقل هوایی اضطراری و قایق ها از دریای سرخ عبور کردند.

اما بسیاری از سودانی ها هیچ گزینه ای ندارند جز آنکه برای خودشان مکانی امن بیابند.

خطر سرایت این جنگ در منطقه با توجه به اهمیت ژئواستراتژیک سودان در تقاطع اقیانوس هند، شاخ آفریقا و جهان عرب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واشنگتن پست: احتمال سرایت جنگ سودان به کشورهای همسایه وجود دارد

واشنگتن پست: احتمال سرایت جنگ سودان به کشورهای همسایه وجود دارد