مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 14:452023-04-29اقتصادي

سیاست ایمیدرو زمین فروشی نیست/ تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت

سیاست ایمیدرو زمین فروشی نیست/ تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت

معاون طرح های توسعه معدنی سازمان ایمیدور گفت: سیاست سازمان ایمیدرو زمین فروشی و معامله ملک نیست بلکه ما به دنبال ایجاد زیرساخت و در اختیار قرار دادن فضا برای ایجاد توسعه در صنعت کشور، - به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حسام مقدمعلی معاون طرح های توسعه و صنایع معدنی سازمان ایمیدرو امروز در حاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی و صنایع معدنی خلیج فارس در مجاورت شهر بندرعباس اظهار کرد:  حرکت بر اساس برنامه زمان بندی و مشخص بودن جزییات اجرایی امور را مورد تاکید قرار داد و گفت: به دنبال ایجاد زیرساخت و در اختیار قرار دادن فضا برای ایجاد توسعه در صنعت کشور، اشتغال زایی و تولید هستیم.

وی با طرح این که سیاست سازمان ایمیدرو زمین فروشی و معامله ملک نیست، خاطرنشان کرد: ما به دنبال ایجاد زیرساخت و در اختیار قرار دادن فضا برای ایجاد توسعه در صنعت کشور، اشتغال زایی و تولید هستیم و در این وضعیت اولویت ما توسعه صنایع معدنی و فلزی است.

مقدمعلی حرکت بر اساس برنامه زمان بندی و مشخص بودن جزییات اجرایی امور را مورد تاکید قرار داد و گفت: طرح های زیرساختی همانند پروژه های برق رسانی و ایجاد نیروگاه ها، پروژه های هدایت آب های سطحی و پروژه های ایجاد راه های دسترسی باید شفاف باشد و انتظار داریم پیشرفت پروژه بر اساس زمان بندی های صورت گرفته محقق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاست ایمیدرو زمین فروشی نیست/ تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت

سیاست ایمیدرو زمین فروشی نیست/ تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت