مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 10:352023-04-29بين الملل

تنش اتمی واشنگتن-پیونگ یانگ؛ کره شمالی اظهارات بایدن را از روی پیری و خرفتی خواند


خواهر رهبر کره شمالی به توافق اتمی سئول- واشنگتن و اظهارات رییس جمهور آمریکا در این زمینه واکنش نشان داد و آن را ناشی از ضعف پیری و کودنی خواند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، کیم یو جونگ خواهر رهبر کره شمالی به توافق اتمی آمریکا و کره جنوبی واکنش نشان داد و تاکید کرد که پیونگ یانگ در واکنش به این اقدام تحریک آمیز قدرت نظامی بیشتری را به نمایش خواهد گذاشت.

براساس گزارش گاردین، یو جونگ اظهارات بایدن درباره این توافق را مزخرف و اظهاراتی از سر پیری و کودنی ناشی از کهولت سن خواند.

  جو بایدن رییس جمهوری آمریکا اخیرا در واکنش به تشدید تنشها در شبه جزیره کره گفته بود،  چنانچه کره شمالی حمله اتمی انجام دهد آمریکا پایان حکومت کیم جونگ اون ، رییس کره شمالی را رقم خواهد زد.

براساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، خواهر رهبر کره شمالی که از افراد قدرتمند در سلسله مراتب حکومت کره شمالی و از سیاستگذاران دولت در حوزه سیاست خارجی است، اظهارات بایدن را اشتباه محاسباتی و شجاعت غیرمسئولانه خواند.

وی گفت، پیونگ یانگ این صحبتها را به عنوان مواضعی بیهوده از شخصی که در دوره پیری به سر می برد و قادر نیست مسئولیت امنیت و آینده ایالات متحده را برعهده بگیرد در نظر می گیرید؛ پیرمردی که آینده ای ندارد و به پایان رساندن دو سال باقیمانده از دوره ری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنش اتمی واشنگتن-پیونگ یانگ؛ کره شمالی اظهارات بایدن را از روی پیری و خرفتی خواند

تنش اتمی واشنگتن-پیونگ یانگ؛ کره شمالی اظهارات بایدن را از روی پیری و خرفتی خواند