مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 07:402023-04-29سياسي

تمام پرونده های تصادفات جرحی به شورای حل اختلاف ارجاع می شود


دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه، از ارجاع تمام پرونده های تصادفات منجر به جرح به شعب شورای حل اختلاف خبرداد.

- به گزارش خبرگزاری فاسر از کرمانشاه، شهرام کرمی در جمع خبرنگاران، بااشاره به  اجرایی شدن ابلاغیه ارجاع پرونده های تصادفات جرحی در استان، اظهار کرد: در این راستا از این پس تمام پرنده های تصادفات جرحی _غیر از پرونده های فوتی و قطع عضو _ به شعب شورای حل اختلاف ارجاع داده می شوند.

  وی تسریع در جبران خسارت به مصدومین و زیان دیدگان ناشی از تصادفات رانندگی، کاهش ورودی پرونده ها به دادسرا و محاکم کیفری، خدمات رسانی مطلوب به شهروندان و ایجاد صلح و سازش در پرونده ها را از جمله اهداف اجرای این اقدام عنوان کرد.

  دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین از معاونت توسعه حل اختلاف استان درخواست شده تا نسبت به راه اندازی یک شعبه تخصصی در جهت رسیدگی به پرونده های تصادفات جرحی و آموزش به کارکنان شعب سریعا اقدام کند.

  وی در خصوص پرونده هایی که ظن به صوری بودن آنها وجود دارد هم گفت: در پرونده هایی که برابر مندرجات پرونده یا ارائه مستندات از جانب شرکت بیمه ظن بر صوری بودن آنها وجود دارد ، در مرحله تحقیقات اولیه پرونده به دادسرای استان ارجاع و در آنجا مورد رسیدگی قرار می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمام پرونده های تصادفات جرحی به شورای حل اختلاف ارجاع می شود

تمام پرونده های تصادفات جرحی به شورای حل اختلاف ارجاع می شود